Rreth Nesh

RRETH NESH

Miresevini ne Tirana Rent a Car

Tirana Rent a Car, Agjensi makinash me qera, lider ne Tirane per standardet e larta te shërbimit me çmimet më të ulëta. Rental car agency in Tirana

Tirana Rent a Car është lider i makinave me qera me  kosto të ulët në Shqipëri. Ne perdorim markat si Volkswagen, BMW, Toyota, Mercedes – Benz, etj. Makinat tona jane te pajisura me Airbag, ABS, Klima, Radio Cd- AUX- USB. Te gjitha makinat tona konsumojne 5-6 litra karburant per 100 Km.

Ne punojme vazhdimisht për të ofruar shërbim profesional për të gjithë klientët në mënyrë që ta bëjme më të  shpejtë dhe  te lehte rezervimin e makinave.

Sherbimi i shpejte dhe pergjigja ne kohe reale ndaj klienteve ne rezervimin e makinave eshte celesi yne i suksesit. Tirana Rent a Car ka nje ekip te trajnuar dhe me pervoje ne fushen e makinave me qera. Automjetet tona jane te siguruara dhe me sherbime te kryera ne kohe reale.

Tirana Rent a Car konkuron ne tregun e makinave me qera duke ofruar sherbimet me te larta me cmimet me te uleta ne dispozicion.

Ne ofrojme metodat me efikase te transportit ne dispozicion te klienteve tane. Tirana Rent a Car kryen investime te perhershme ne tregun e automjeteve duke ofruar per klientet makina te markave & modeleve me te fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *